digileima mockup kuva

 

 

DIGILEIMA.
Ekologinen. Helppokäyttöinen. Aina mukana.

 

 

Digileima on mobiilisovellus, jonka tarkoituksena on korvata pahviset leimakortit.

Sovelluksen käyttäjiksi rekisteröityneet yritykset voivat muokata leimakortista halutunlaisen, esimerkiksi päättää voimassaoloajan, leimojen määrän ja viimeisen leiman selitteen. Saatte myös halutessanne yrityksenne logon näkyviin leimakorttiin. Leimakortin avulla pystytte sitouttamaan asiakkaitanne käyttämään jatkossakin palveluitanne ostoksista kertyvillä saavutuksilla.

Sovelluksen käyttö on yksinkertaista: asiakkaanne tarvitsee vain avata Digileima-sovellus ja lukea QR-koodi sovelluksessa olevan lukijan avulla. Teidän ei myöskään tarvitse huolehtia uuden kortin antamisesta asiakkaalle: sovellus luo automaattisesti uuden kortin, kun täyden kortin palkinto on lunastettu.

 

Sovellus on kuukausimaksuton.

Yrityksenne maksaa sovelluksen käytöstä vasta sitten, kun viimeisen leiman palkinto on käytetty. Täyden leimakortin hinta on 1 €, mutta maksimissaan maksatte kuukaudessa 25 €. Eli jos täysiä leimakortteja tulee yli 25, teidän ei kuitenkaan tarvitse niistä maksaa ylimääräistä.

 

Haluatko osallistua Digileiman kehitykseen?

Digileima on kehitysvaiheessa, joten otamme mielellämme kommentteja ja ehdotuksia vastaan. Voit kertoa ehdotuksia tällä lomakkeella, ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

 

Kiinnostuitteko?

Ota yhteyttä tällä lomakkeella, niin luomme teille tunnukset, joilla pääsette kirjautumaan sivustolle ja luomaan yrityksellenne leimakortin.